header20170419.jpg

NÄTVERKSAKTUELLT

IMG_3711.jpg
16 november - 2017

Företag i Nätverket: Lundgrens Bil AB

Kundvård i toppklass hos Lundgrens Mycket snack och lite verkstad? Glöm det. Lundgrens Bil i Ystad är företaget där högsta chefen tar emot bokningar i kundmottagningen och servicen är både personlig och effektiv. Verkstaden? Ja, den öppnar förstås före tuppen…
IMG_3621.jpg
30 oktober - 2017

Företag i Nätverket: Moblero

Butiken där du aldrig blir tagen på sängen Kvalitetsmöbler och service i toppklass hos Moblero i Staffanstorp God hälsa, pengar på banken eller ett vrålåk i garaget. Begreppet livskvalitet kan inkludera många olika komponenter. För vissa räcker det med en bra…
IMG_3616b.jpg
27 oktober - 2017

Företag i Nätverket: Playformance

Playformance – mer än en kiropraktor ”Din Kiropraktor i Tomelilla” lyder undertiteln till företagets logotyp men det är en sanning med ganska kraftig modifikation. Nyblivna nätverksmedlemmen Playformance är nämligen mycket mer än ”bara” en kiropraktor ……

Användarbetyg: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
101102_filip_stor
          Teamchefen för KMT SIlver Action Mirko Madaschi och Filip Bengtsson

Filip Bengtsson klar för ett 2-årskontrakt med italienska KTM Silver Action.

Team Nätverket Österlen: Filip Bengtsson åkte ner den 26:e oktober för att träffa Mirko (teamchefen), övriga teamet och titta på allt detpraktiska. Allt såg kanon ut och han skrev på ganska omgående.

Filip kommer att få en lägenhet i Italien, samt en i Belgien, så träningsmöjligheterna kommer vara perfekta.
- Det känns otroligt bra att signa med ett så bra team, säger Filip! De har varit med i VM under en längre tid och vet vads som krävs för att nå den absoluta toppen.

- Jag kommer att flytta till Italien i början på januari, för göra mig hemmastadd och direkt börja testa min nya hoj. Det kommer att bli mycket test av saker som jag aldrig testat förr. Det finns riktigt bra resurser och jag vet att jag kommer att sitta på en av de bästa hojarna.

Workshopen ligger strax utanför Bergamo i norra Italien, och det finns många banor runtomkring. Det ligger ett gym och en simhall bara ett par hundra meter ifrån Filipsn lägenhet, så träningsmöjligheterna är absolut perfekta.

Filip hade hoppats på att köra VM redan nästa år och allt var från början klart. Nu fick tyvärr teamet bara två MX1 platser av Youtstream och inte en MX1 och en MX2 plats som de tänkt sig, så nu blev ett avtal för att köra EM nästa år och VM 2013.

Om det inte blir VM så satsarFilip full ut på EM och eventuella wildcardinhopp i VM. För uppladdning och träningens skull så spelar det ingen roll,han kommer få precis samma förutsättningar från teamet både i EM och VM.

- Det här är verkligen något som jag kämpat för väldigt länge. Att få kunna bo, träna och vistas där resten av världseliten befinner sig. Jag tror det är de som krävs för att kunna ta nästa steg i karriären. tidigare. Det känns lite konstigt att jag ska börja med att flytta 140 mil hemifrån, men det är samtidigt detta jag alltid velat göra och nu när jag fått chansen är det inget att tveka på, avslutar Filip bengtsson.

Se även filmen

http://www.youtube.com/watch?v=YAesihKuHmEFölj Teambloggen på Facebook

Gilla oss på Facebook

Antal besökare just nu

Vi har 108 besökare online

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar