osterlenbilder_ny

Om Nätverket Österlen

För företag som vill verka på och omkring Österlen

Målsättning
Nätverket Österlens målsättning är att ge lokalt baserade företag möjlighet att träffas för att utbyta erfarenheter och skapa kontakter under trivsamma former. Vi startade 2005 och har genom åren blivit alltmer medvetna om att det finns ett stort intresse för ett företagsnätverk i regionen.

Stort intresse
Ett medlemskap i Nätverket Österlen är ett utmärkt tillfälle att på ett smidigt sätt komma såväl samarbetspartners och leverantörer som kunder mer in på ”livet”. Du har alla möjligheter att knyta nya och vårda redan befintliga affärsrelationer. Du kommer säkerligen att få stor glädje av den mångfald av kunskap som finns tillgänglig på nära håll. Mycket närmare än du skulle kunna föreställa dig! Nya idéer ger mer kundanpassade produkter och därigenom fler kunder.

Starkt företagande i regionen
Nätverket Österlen skall främja affärer för företag som verkar eller vill verka på Österlen. Allt skall ske under lättsamma former. Det övergripande målet är att verka för ett starkare företagande kring och i Österlenregionen, samt att genom ekonomiskt stöd och utbildande verksamhet stötta lokala idrottstalanger.

Medlem
Som medlem i Nätverket Österlen får du fem frukostmöten samt avslutning med en mingelkväll. Varje frukostmöte gästas av en intressant föreläsare och ditt företag har också möjlighet att visa upp produkter och tjänster. Programmet kommer att presenteras här på hemsidan samt i ett nyhetsbrev som skickas ut till medlemmarna. Du får alltid kostnadsfritt ta med en gäst på frukostmötena. Förutom våra trevliga frukostmöten har vi en hel del arrangemang för våra medlemmar, bland annat den årliga golftävlingen Nätverket Open.

Kontakta Nätverket Österlen
Telefon: 0705-924 248
E-post: info@natverketosterlen.se

 

Vi är stolta över våra medlemmar och känslan är ömsesidig. Läs vad våra medlemsföretag och föreläsare har att säga om Nätverket Österlen:

”De kända föreläsarna är skickliga och atmosfären känns trevlig och avslappnad. Nätverket Österlen känns helt rätt på alla sätt och jag har hört många andra nätverksföretag vittna om hur stort värde medlemskapet har haft för dem.”
– Tim Nilsson, Plåt på Österlen AB

”Jag gillar att Nätverket skiljer sig lite genom att det inte behöver vara affär direkt som gäller, utan att det på ett mer kontinentalt vis är acceptabelt och till och med att föredra med lite socialt umgänge innan man kommer till skott.”
– Paul Andersson, Room Expo

”Det finns en stor samarbetspotential i Nätverket Österlen. Jag gillar atmosfären på Nätverkets frukostmöten och ser det som en viktig kanal för oss.”
– Jenny Ahlqvist De Souza, Casino Cosmopol

”Nätverket Österlen är ett väl fungerande nätverk där alla företag, stora som små, är lika viktiga och jämställda.”
– Anders Persson, Mazars

”Engagemang, bredd på företagen, regelbundna möten, intressanta föreläsare och möjlighet att berätta om sitt företag är punkter som vi tycker är viktiga i ett bra nätverk. Alla dessa delar finns i Nätverket Österlen.”
– Anette Friberg, Malmö Aviation

”Jag är helt såld på hela Nätverket Österlens koncept! Att satsa på den lokala ungdomsidrotten är ett mycket bra syfte och jag tycker att kvaliteten på mötena bara blir bättre och bättre.”
– Anders Nilsson, Ystads Saltsjöbad

”Frukostmötena är riktigt bra arrangemang och bra forum för att möta företagare och andra aktiva aktörer på Österlen. Både själva frukosten och föreläsarna håller mycket hög klass.”
– Fredrik Wennheden, Sparbanken Syd

”Nätverket gör ett fantastiskt bra arbete och erbjuder företagen möjlighet till nätverkande och inte minst oerhört bra föreläsare.”
– Ola Sandberg, Färs & Frosta

”Jag har ett stort sportintresse och är mycket förtjust i satsningen på de lokala talangerna. Den typen av sponsring är något som ligger mig varmt om hjärtat. Och så tycker jag att frukostträffarna är fantastiskt trevliga.”
– Bengt Nilsson, McDonalds

”Jag har aldrig bevistat en nätverksträff med en sådan ljudnivå. Fantastiskt!”
– Bert Karlsson, rikskänd föreläsare

”Jag är väldigt imponerad av Nätverket Österlen och det var jätteroligt att komma hit idag. Sådana här nätverk borde finnas på fler ställen.”
– Jan Sidemo, vice president på Volvo event management

”Det är stimulerande att träffa andra företagare under lättsamma former och jag gillar att föreläsarna skiljer sig ganska mycket åt i karaktär och stil. Och så är golftävlingen ett trevligt inslag.”
– Kristina Bertilsson, Mäklarhuset Österlen.

Gilla oss på Facebook

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar