header 2023 spring

Nätverket Österlen förnyar i styrelsen

Nya i styrelsen
En nyckelspelare lämnar oss. Tre värdefulla nyförvärv tillkommer. Nätverket Österlen breddar styrelsen och rustar för framtiden.

Nätverksåret 2020 närmar sig och det är med stor entusiasm vi ser fram emot frukostpremiären på Ystads Teater den 20:e mars. Årets första aktivitet i Nätverket Österlens regi äger dock rum redan den 27 februari, då Nätverket Open i bowling avgörs på O’Learys. Om du inte redan anmält dig till den godbiten (förutom spännande bowlingtävling dukas det upp en läcker grillbuffé) så kan du göra det på den här länken.

Snart 100
Nätverket Österlen växte rejält under 2019 och med i skrivande stund 95 medlemmar närmar vi oss den tresiffriga ”drömgränsen”. För att upprätthålla kvaliteten i nätverket och fortsätta leverera förstklassiga frukostmöten och aktiviteter, har vi inför stundande verksamhetsår rustat organisationen ordentligt. Vi kan nämligen presentera tre starka nyförvärv som alla kommer att höja kompetensen i styrelsen. 

Tre nya
Johanna Härd träffade ni som besökte fjolårets frukostmöte på Nordic Sea Winery, där hon då jobbade med marknad och event. Johanna får nu rollen som marknadskommunikatör i Nätverket Österlen. Samma titel tilldelas Tobias Richard som driver Narrativinstitutet. Tobias är utbildad psykoterapeut och har en bakgrund som rektor och verksamhetsutvecklare. Vi välkomnar även Lars Hörbo tillbaka i styrelsen. Lars har tidigare haft rollen som ekonomiansvarig i Nätverket Österlen och gör nu comeback i den positionen när han ersätter avgående Ronny Christiansson.

Många minnen
Den sistnämnde har efter många års förtjänstfullt arbete valt att kliva åt sidan för att hitta mer tid i vardagen till resor, familj och skötsel av det gamla huset i Löderup. När Ronny – som faktiskt var Nätverket Österlens allra första medlem en gång i tiden – nu tackar för sig i styrelsen, gör han det med många positiva minnen i bagaget.

– De första åren som medlem i Nätverket Österlen med frukostmötena i Kåseberga, är nog det jag minns starkast. Det var en fantastisk miljö och alltid underbart väder. Föreläsarna var kanske inte alltid rikskändisar, men ofta starka profiler på Österlen, säger Ronny som också lyfter fram satsningen på Team Nätverket och den starka utveckling som Nätverket Österlen haft det senaste decenniet.

Stenhammar imponerade
Han har dock svårare att plocka ut russinen ur kakan när det gäller föreläsare …
– Det har varit så många bra. Men bland sportprofilerna vill jag gärna nämna Jonas Jacobssons starka personlighet och från näringslivet är det Olof Stenhammar som imponerat mest på mig. Sett ur underhållningssynpunkt är nog Lars Gunnar Björklund den jag minns bäst.

Nätverket Österlens styrelse
Nätverket Österlens verksamhetsstyrelse 2020: Tobias Richard, Lars Fredell, Jessica Jönsson, Johanna Härd, Lasse Nilsson, Elin Jeppsson, Kostas Foussianis och Lars Hörbo.

Nu laddar vi alltså för ett spännande 2020. Här är datumen för våra medlemsarrangemang:

Frukostmöten 2020:
20 mars, Ystads Teater
9 april, Ystads Teater
29 maj, Tomelilla Golfklubb
28 augusti, Nordic Sea Winery, Simrishamn
25 september, Ystads Teater

Övriga aktiviteter:
27 februari, Nätverket Open Bowling, O’Learys i Ystad
29 maj, Nätverket Open Golf, Tomelilla golfklubb
22 oktober, Gåsamingel, Ystad (program kommer senare)

Text: Kostas Foussianis
press@natverketosterlen.se

Nätverkskalender

Följ Teambloggen på Facebook

Gilla oss på Facebook

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar