10 rekommenderade företagsappar

131023 appar

 

Använder du alla smarta verktyg som finns i din smartphone? Vi tipsar om ett gäng appar som kommer att underlätta din vardag som företagare.


Evernote
Evernote är dina digital post-it lappar. Här kan du anteckna, ta foton, skapa kom ihåg-listor och mycket annat. Allt lagras och du kan lätt komma åt det var du än befinner dig. Gratis.


Trello
Den här appen är som en whiteboard med superkrafter. Här får du hjälp att prioritera och organisera projekt och uppgifter, Den passar all företagare oavsett om du driver ett miljonföretag eller ett enmansbolag. Gratis.

Qbis tid
En tidsrapporteringsverktyg för dig som vill rapportera dig snabbt och enkelt. Du kan rapportera din tid var du än befinner dig, och du får snabbt koll på hur mycket tid som du lagt på ett projekt. Gratis.

Varningslistan
Med Varningslistan från Svensk Handel kan du kontrollera om du har fått en faktura från ett blufföretag eller annan oseriös aktör. Du kan även kontrollerade företag du samarbetar med. Gratis.

Quick Office
Hjälper dig att uppdatera – eller skapa – Word, Excel och pdf på din mobil eller läsplatta, och/eller synka med datorn. Enkelt och smidigt. Gratis.

LinkedIn
Om du inte har testat LinkedIn än är det hög tid. Detta är ett socialt nätverk som Facebook, men med businessfokus. Här kan du hitta nya affärskontakter, söka nyrekryteringar och nätverka. Gratis.

Genius scan – pdf
Scanna dokument, visitkort, ta en bild på whiteboard-tavlan, arkivera kvitton, spara handskrivna noteringar från mötet, ta en kopia utan en kopiator – användningsområdena för den här fick-skannern är oändliga. Du skannar enkelt med appen och omvandlar till jpeg eller pdf. Gratis.

Proud Boss
En app för dig som är chef. Här får du tips om hur du kan skapa en trivsam arbetsplats och hur diskriminering påverkar arbetsplatsen. Gratis.

Projectplace
Ett projektplaneringsverktyg som hjälper dig att hålla ordning i projektet. Med den här appen kan du lätt kommunicera med alla i projektet, hålla koll på vem som gjort vad, ge feedback och kommentarer och mycket mer. Gratis.

Kalkyl från Driva Eget
Här kan du beräkna företagets lönsamhet, momsen, lånekostnaden, avkastningen och hur mycket du måste fakturera för att det ska motsvara en viss månadslön. Gratis.

 

Källa: Internet

 

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar