Fem skäl till att vara nöjd med ditt liv just nu

130714_fem-skal
Du har ett uppdrag att slutföra
Du är inte här på jorden för att bara existera. Du har ett syfte, något speciellt att erbjuda världen. Det är sant oavsett hur det kan kännas ibland.

Du har redan allt du behöver
Vad har du redan i dina händer? Vilka erfarenheter har du fått i livet? Vilka har du träffat. Vad har du lärt dig på vägen? Vad gör ont i hjärtat? Inse att du redan är kvalificerad, upplärd och har talang inom minst ett speciellt område. Du har gått igenom så mycket och offrat för mycket för att inte göra ditt liv roligare och bättre. Du vet säkert att tiden inte står still och väntar på att du ska bli på rätt humör för att göra saker. Ju längre du väntar, desto mindre blir chanserna där ute.

Du lever, har energi, kreativitet, styrka och vilja
Det här ögonblicket kanske aldrig kommer tillbaka. NU är tiden då du är motiverad, full av energi och frisk. Du kan se, höra, läsa, prata, tänka, gå – du lever. Lev nu för att du kan.

Möjligheter finns överallt – de väntar på dig
Det finns så många chanser som bara väntar på att bli tagna av någon som vågar ta risken och göra det som krävs. Personen som ska göra det är DU. Det finns ingen tid att gnälla över ditt liv, just nu är ögonblicket som gäller. Idag är den dag då du ska ta ett nytt steg. Ring det där samtalet, starta det där företaget, anmäla dig till den där utbildningen, förlåta den där personen, jaga ifatt det där målet, betala av räkningen, investera i äventyret. Att tro på något igen. NU!

Du kan välja att bli bättre för dig själv idag
Om du väljer att lägga ner jobbet som krävs så kan du få ett bättre jobb, tjäna mer pengar, äta mer hälsosamt, få mer respekt, minska din stress, öka din lycka, få en bättre relation, sluta acceptera saker som inte fungerar. Det främsta ansvar du har är det du har mot dig själv. Ge dig själv en chans att nå dina mål genom att göra bättre val och ta beslut som tar dig framåt.

Källa: www.smartare-liv.se



Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar