header20170419.jpg

NÄTVERKSAKTUELLT

IMG_3711.jpg
16 november - 2017

Företag i Nätverket: Lundgrens Bil AB

Kundvård i toppklass hos Lundgrens Mycket snack och lite verkstad? Glöm det. Lundgrens Bil i Ystad är företaget där högsta chefen tar emot bokningar i kundmottagningen och servicen är både personlig och effektiv. Verkstaden? Ja, den öppnar förstås före tuppen…
IMG_3621.jpg
30 oktober - 2017

Företag i Nätverket: Moblero

Butiken där du aldrig blir tagen på sängen Kvalitetsmöbler och service i toppklass hos Moblero i Staffanstorp God hälsa, pengar på banken eller ett vrålåk i garaget. Begreppet livskvalitet kan inkludera många olika komponenter. För vissa räcker det med en bra…
IMG_3616b.jpg
27 oktober - 2017

Företag i Nätverket: Playformance

Playformance – mer än en kiropraktor ”Din Kiropraktor i Tomelilla” lyder undertiteln till företagets logotyp men det är en sanning med ganska kraftig modifikation. Nyblivna nätverksmedlemmen Playformance är nämligen mycket mer än ”bara” en kiropraktor ……

Användarbetyg: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
nya
Nya medlemmar i Nätverket
Vi hälsar fem nya medlemmar välkomna.

Nu växer vi lite till och med fem färska medlemmar så stärker vi nätverket.
De nya är:

fieldwood travel - proffs på företagsresor

Skånskan - en sjudagars morgontidning – förser dagligen ca 94 000 läsare i 17 kommuner i södra Skåne med rykande färska lokalnyheter.

Buhres Fisk - Södra Sveriges fräschaste och mest välsorterade fiskbutik med rökeri, uservering och krog,

Vollsjötryck  - ett tryckeri med personligt engagemang och hög kvalitet!

Bli Berörd - Öppna föreläsningar och större events i Ystad för att skapa Vardagslyx i tillvaron! Inspireras och känn möjligheterna!
 
– Jag fick jobb som marknadschef på Persöner i Ystad men startade så småningom en egen inredningsarkitekturbyrå med basen i Göteborg. Vi jobbade med objekt över hela skandinavien och affärerna gick strålande.
Ända fram till 1991.
Då kom den stora bankkrisen.
Den slog till lika oväntat som obarmhärtigt.
– I princip hela arkitektbranschen stod utan arbete men jag hade som tur var redan uppgraderat min kompetens genom att utbilda mig till fastighetsmäklare. Så jag sadlade om ganska snabbt, säger Hardy medan Waldy pockar på uppmärksamheten vid ett av bordsbenen.
Hardy grundade SMP – en traditionell mäklarbyrå med småhus och bostadsrätter till försäljning. Senare utvecklades verksamheten när fokus kom att riktas mot den tysktalande marknaden. I samverkan med ett antal andra mäklare tog Hardy fram en huskatalog med ett 80-tal objekt i södra Sverige.

Följ Teambloggen på Facebook

Gilla oss på Facebook

Antal besökare just nu

Vi har 122 besökare online

Reportage om medlemmar

Reportage om medlemmar